Luna Design Company
Luna Design Company
Luna Design Company

Vi fremstiller billedrammer af genbrugstræ

siden 1996
Reclaiming resources

Reclaiming Resources

Empowering people

Empowering People

Preserving beauty

Preserving Beauty

Hvad er en billedramme af genbrugstræ?

OM Luna Designs

Luna Designs fremstiller billedrammer og fotorammer i shabby-chic-stil i håndarbejde af genbrugstræ.

Hos Luna Designs er vi dedikerede til at bevare den oprindelige patina på det genbrugstræ, vi køber, og den unikke karakter af vores vintage rammer afspejler denne passion.

Uanset om det er fra et skibsdæk, et gammelt malet loft eller et antikt hegn, fortæller hvert stykke træ, der bruges til at fremstille en nødlidende billedramme i træ, sin egen historie. De trælister, der indsamles til vores shabby chic fotorammer, bliver omhyggeligt opbevaret og forarbejdet på vores gård i Karoo nord for Cape Town. De tørre forhold i Karoo halvørkenen sikrer, at træet og den gamle maling er velbevaret, inden de bliver lavet til en smuk rustik genbrugstræ-billederamme.

Hver strimmel træ er omhyggeligt udvalgt og forberedt, før den bliver udformet til en unik billedramme i vintage-look. Hver billedramme bliver røget i en totrinsproces, der omfatter både varme og kemisk behandling, inden den returneres til Cape Town for at blive renset og poleret, hvilket sikrer, at den gamle maling forbliver velbevaret. Efter denne proces er vores Luna Designs rustikke billed- og fotorammer klar til at blive pakket og sendt til vores distributionskanaler rundt om i verden.
Luna Designs picture frame
mark-brian-fanner-luna-designs

Grundlæggerne

Brian & Mark Fanner

I 1996 grundlagde brødrene Mark og Brian Fanner Luna Designs med det formål at skabe bæredygtige arbejdspladser i en arbejdskraftintensiv industri.

Siden da har deres virksomhed produceret håndlavede rustikke fotorammer af genbrugstræ. Hver billedramme er fremstillet med stor opmærksomhed på detaljerne i en moderne industriel stil, der passer godt til moderne og shabby chic interiør.

Produktion af rammer

FOLK HOS LUNA DESIGNS

Arbejdsatmosfæren hos Luna Designs er præget af respekt og tillid og er fri for forskelsbehandling. Vores ledelsesstil er ansvarlig og støttende.

Vores medarbejdere får en fast løn og alle de fordele, der er foreskrevet i sydafrikansk arbejdsret, herunder betalt ferie, sygeorlov og andre fordele.

Det solide genbrugstræ, der anvendes til at skabe rammer af høj kvalitet, leveres ofte af hjemløse og arbejdsløse, som samler det genbrugte træ i Cape Town og omegn. Luna Designs betaler disse leverandører direkte for træet i stedet for at bruge mellemmænd.
 • wood-used-for-luna-designs-rustic-picture-frames
 • luna-designs-rustic-picture-frames-members-of-staff
 • luna-designs-rustic-picture-frames-members-of-staff
 • luna-designs-rustic-picture-frames-members-of-staff
"Luna Designs er forpligtet til at opfylde økonomiske, sociale og miljømæssige mål.
Ved effektivt at genanvende massivt træ til at skabe smukke fotorammer i vintagestil kan vi ikke kun bidrage til affaldsreduktion, men også give mange mennesker håb for fremtiden."

Mark Fanner
Grundlægger

Ideer til design af billedvægge

Petersborg-ophængningen

Petersborg-ophængningen, hvis navn går tilbage til de overdådige vægge i Eremitagen i Sankt Petersborg, henviser til en særlig tæt opstilling af billedrammer.

Disse når ofte op til loftet, og billedrammerne hænger meget tæt sammen. Petersborg-ophænget (også kaldet salonophæng) ser simpelt ud, men der ligger meget planlægning bag et sådant design.

Det er vigtigt at bevare det "organiserede kaos", når man hænger billed- og fotorammer i Sankt Petersborg-stilen. Vi anbefaler en afstand på mellem 4 og 10 cm mellem hver fotoramme i en billedvæg.
 • gallery-wall-hanging-template-4cm
 • gallery-wall-hanging-template-6cm
 • gallery-wall-hanging-template-8cm
 • gallery-wall-hanging-template-10cm

Hvordan man udsmykker en gallerivæg

 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 1
 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 2
 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 3
 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 4
 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 5
 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 6
 • How to curate a gallery wall - Luna Designs Rustic Frames 7

Minder om de bedste øjeblikke i livet

En fotoramme i nødlidende træ fra Luna Designs er ikke kun velegnet til fotos.

led-zeppelin-live-1970

Hvad skal man putte i en billedramme af genbrugstræ

Når det gælder om at sætte interessante ting i en billedramme af træ, er der utallige muligheder, og du kan virkelig lade din kreativitet få frit løb, når det gælder indramning af utraditionelle og unikke ting. Der er masser af unikke idéer til at placere en genstand i en Luna Designs træfotoramme. Hvis det har en særlig plads i dit hjerte, hvorfor så ikke indramme det i en Luna Designs rustik billedramme og give det den særlige vægplads, som det fortjener? Måske er dit hjem allerede prydet med vægkunst og kunstværker, og du ønsker bare at pifte det lidt op. Men det er ikke så let at finde unikke idéer til en nødlidende billedramme i træ - du skal ikke kun tænke på, hvilke genstande der virkelig betyder noget for dig, men også hvilke kunstværker der ville gøre sig godt i en Luna Designs-billedramme på væggen.

Her er nogle idéer og inspiration til at skabe vægdekoration i din stue, dit hjemmekontor eller soveværelse.

Alle disse idéer med en Luna Designs-billedramme ser ikke kun godt ud i dit eget hjem, men er også unikke gaver til venner og familie! Billedrammer er designet til at fremvise og bevare et særligt kunstværk, et personligt foto eller noget, du værdsætter. Hvorfor ikke dele disse særlige øjeblikke og give dem smukke minder? Uanset om du er på udkig efter en unik plakatramme til dit hjem eller en gaveidé til at dele med nogen, er der her flere måder at bruge en Luna Designs træramme til fremragende brug på!
What to put in picture frames

Favoritomslag til bøger

Bogomslag er normalt kunstværker i sig selv, så hvorfor ikke indramme dem i en Luna Designs-billedramme, hænge dem op på væggen og blive mindet om din yndlingslitteratur.

Håndskrevne breve

Håndskrevne ting er særligt personlige og helt unikke. Vintagebreve eller postkort kan endda have et gammeldags og vejrbidt udseende og have en masse personlighed. Hvis de sættes i en Luna Designs-billederamme i vintagestil, vil nostalgien helt sikkert komme til at sætte ind.
What to put in picture frames
What to put in picture frames

Dine fotos

Farve, sort/hvid eller sepia... dine billeder i Luna Designs fotorammer vil se helt fantastiske ud! Vi anbefaler bløde billeder (mennesker, landskaber og alt, der ikke har "hårde" kanter) i mere vejrbestandige rammer. Arkitektur og mindre "bløde" billeder ser bedre ud i mere ensartede fotorammer.

Botaniske tegninger

En plakat med en botanisk tegning ser helt fantastisk ud i en Luna Designs fotoramme af genbrugstræ. På grund af det solide genbrugstræ, der anvendes til vores billedrammer, kommer tegningen indeni virkelig til live.
What to put in picture frames
What to put in picture frames

Vintage tegninger

Tekniske vintage-tegninger af biler, scootere, skibe og fly ser fantastiske ud i en ramme af nødlidende træbilleder. Hvis du ikke har disse billeder ved hånden, findes der en række billedbiblioteker, hvor de kan downloades - ofte endda gratis.

Memorabilia i en vintage ramme

Tjek dine skuffer for at finde et kært minde, som du har samlet op til en uforglemmelig koncert for mange år siden, og se, hvordan det ser ud i en rustik billedramme af træ fra Luna Designs. Det er fedt!
What to put in picture frames
What to put in picture frames

Vintage kort

Der findes en række websteder, der tilbyder vintagekort til salg. Bare google vintagekort, og du bør finde et væld af udbydere. Så uanset om det er din hjemby, en drømmedestination eller bare et smukt gammelt kort, ser disse vintagekort helt fantastisk ud i Luna Designs nødlidende vintage rammer i træ.
Den bedste boligindretning til dig eller en anden kan ofte skabes med de mest usædvanlige billeder og genstande. Det bedste ved at indramme genstande i en helt unik Luna Designs fotoramme er, at der ikke er nogen faste retningslinjer; du bestemmer selv, hvad der skal indrammes i hver enkelt fotoramme, og hvordan den skal udformes. Måske har du allerede ting i dit hjem, som burde indrammes i en Luna Designs fotoramme.

Wall colours for your living room

Luna Designs fotorammer fungerer fantastisk godt, når de hænges op på enten en murstensvæg eller en kraftigt farvet væg.

 • brick wall in a living room
 • olive wall colours for a living room
 • light blue wall colours for a living room
 • Turquoise wall colours for a living room
 • Teal wall colours for a living room
 • dark blue wall colours for a living room
 • dark grey wall colours for a living room
 • mustard wall colours for a living room

Rammestørrelse, billedstørrelse, klar dimension - hvad er forskellen?

Hos Luna Designs er billedrammeformatet opkaldt efter billedstørrelsen; f.eks. er en A4-fotoramme et format, der passer til et A4-billede (29,7 x 21,0 cm). Rammeformatet er 42 x 34 cm, og den klare dimension er 27,7 x 19 cm.
Barnwood rustic frame sizes

1.

RAMMESTØRRELSE

Her taler vi om billedrammens ydre dimensioner. Disse dimensioner er uafhængige af billedets størrelse.

2.

picture size

Billedstørrelsen er normalt den samme som 3 mm glasset eller bagpladen i billedrammen. I tilfælde af Luna Designs gamle trærammer er ca. 1 cm af hver side af billedet dækket af billedrammen.

3.

KLAR DIMENSION

Den klare dimension definerer den dimension, som lyset falder på, dvs. den dimension, som man faktisk kan se af billedet, efter at det er blevet indrammet.

Rammeformater, og hvordan vi bruger dem i vores produktbeskrivelse

Frame formats and sizes
Format
Beskrivelse
Dimension
A3
A3
420 x 297mm
A3Q
A3 firkantet
297 x 297 mm
A3S
A3 panoramisk
420 x 210 mm
A4
A4
297 x 210 mm
A4Q
A4 firkantet
210 x 210 mm
A4S
A4 panoramisk
297 x 148 mm
A5
A5
210 x 148 mm
A5Q
A5 firkantet
148 x 148 mm
A5S
A5 panoramisk
210 x 105 mm
A6
A6
148 x 105 mm
A6Q
A6 firkantet
105 x 105 mm
rethink.photos - generate income as a photographer on commission based sales.

RETHINK PHOTOS - VÆRKTØJET, DER GENERERER INDKOMST EFTER SALG FOR FOTOGRAFER

Som fotograf kan du nu invitere dine kunder til at få deres seneste familie-, bryllups- eller andre optagelser indrammet i Luna Designs fotorammer. Vi står for trykning, indramning og logistik - du indkasserer provisionen. Hver solgt ramme genererer en provisionsbaseret indkomst til dig.
 • Choosing the right photo frames for your images
 • Choosing the right photo frames for your images
 • Choosing the right photo frames for your images
 • Choosing the right photo frames for your images
 • Choosing the right photo frames for your images
 • Choosing the right photo frames for your images
 • Choosing the right photo frames for your images
opdage rethink fotos
crossmenu